Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Trailer för Point Break-remaken är här

Point Break 2015 Wingsuit
Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2015-05-27 09:39  |  Lästid: 2 minuter
Point Break 2015 Theahupoo

Vad får du när tar en rånar-surf-klassiker från 1991, subtraherar Patrick Swayze som Bodhi och Keanu Reeves som Keanu Reeves och lägger till en massa wingsuits, friklättrning, crosshojar plus lite snowboardåkning?

* * *

* * *

Point Break 2015

Johnny Utah (Luke Bracey) har lika styva bröstvårtor som George Clooney hade när han spelade Batman 1997.

* * *

Trailern utlovar inte så mycket. Vi får se lite CGI-effekter och häftiga stunts. Men handlingen då? Vad kan vi förvänta oss av den? Och vart tog Matias Varela vägen? Har han gjort en Persbrandt och blivit bortklippt?

Point Break 2015 Wingsuit

I Alcon Entertainments ger oss en snabb actionthriller-version av Point Break med högt adrenalinpåslag. Vi får följa en ung FBI-agent, Johnny Utah (Luke Bracey), när han infiltrerar ett team av spänningssökande extremsportare ledd av den karismatiske Bodhi (Edgar Ramirez). Klicken av adrenalinjunkies misstänks för att utföra en våg av brott på extremt ovanliga sätt.

Undercover och med sitt liv i fara letar Utah efter sätt att bevisa att de är hjärnorna bakom denna rad av ofattbara brott.

Point Break 2015 Snowboard

Filmen är fylld med de mest vågade stuntsen någonsin i en spelfilm. Dessa actionstunts utförs av elitidrottare som representerar världens bästa i klasserna i big wave-surfing, wingsuit, extremsnowboard, friklättring och motercross.

Right up Epics alley.

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar