Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Throwback thursday – En bal på slottet

Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2015-05-14 08:00  |  Lästid: < 1 minut
Jonas CSM 2006

Ibland händer det ju att vi måste gräva i bildarkiven här på Café-redaktionen. I år fyller Café 25 år (Grattis!). Inför det kommande 25 års-kalaset fick jag, Tobias, order om att gräva lite i arkiven. När jag kom till 2006 och Cafés Stora Modepris-festen på Hasselbacken snubblade jag över detta guldkorn. Det är ingen mindre än min bloggkollega Jonas och supermodellen Caroline Winberg.

Jag har bara sett Jonas så här glad fyra gånger tidigare. När han fyllde 30 år och hade fest på Färgfabriken, när han gifte sig med Malin, när Otis och Juli föddes.

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar