Annons

Epic!
Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Annons
 

The North Face Mountain Festival

I helgen har Epic-bloggen varit på äventyr. Jag reste ner till Lauterbrunnen i Schweiz för att besöka Mountain Festival som arrangeras av The North Face. Under tre dagar testade jag att gå på två hike-turer, springa trail och paddla rafting. 

Uppladdningen började bra med att vädret där nere hade varit 26 grader och sol under tre och en halv vecka. Kanske lite i varmaste laget när man ska springa. Men ändå lite gôtt mer sol när hösten kommit till Moder Svea, tänkte jag. Så fel man fick där då. När vi kom fram så bjöds vi på tre dagar av regn och 13-16 grader. Ledsen smiley. En del av mig gillade dock det nya vädret. Jag klarar knappt av att springa när det är så pass varmt. Speciellt inte de 603 höjdmetrarna vi klättrade under vår 12 kilometer långa löpning första dagen.

Annons

Andra dagen bjöd på en vadring bland vattenfall och rafting på eftermiddagen. Tyvärr så var det lågt vatten där vi skulle paddla. Så det blev en lugn booze cruise i stället. Guiden hade med sig några kalla som vi fick sippa på parallellt med paddlandet.

Ni kan läsa mer om mitt äventyr i ett kommande nummer av Café. Kan du inte hålla dig så klicka på play nedan och kika på hur jag hade det.

 

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar