Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Sök drömjobbet, nu!

När jag var liten var min största dröm att bli tecknare för Disney. Jag ville rita 24 bilder per sekund i alla filmer de gör. Med åren ändrades drömmarna och jag fick jobb som fotograf på Gefle Dagblad. Och när jag väl sa upp mig därifrån för att lämna Gävle och plugga grafisk design på Berghs i Stockholm frågade pappa mig "Vad vill du göra efter att ha läst två år där då?". Jag höll upp ett nummer av Café och sa att jag ville jobba på tidningsdesign. Gärna på Café. Det är precis vad jag gör idag...

Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2015-12-11 10:56  |  Lästid: 2 minuter
alaska

Men nu tror jag att jag har hittat ett nytt drömjobb. Förra vintern hade jag 40 skiddagar och det är vad jag älskar att göra på fritiden. Åka skidor är – ursäkta klyschan – min passion. Nu har du chansen att få skidåkning som jobb. Jobbet är begränsat under en kort tid. Så du ska nog inte säga upp dig. Satsa på att ta ut några semesterdagar istället.

Det är Peak Performance som erbjuder mitt drömjobb. De ger dig (näe, förhoppningsvis mig) chansen att få åka skidor och upptäcka Alaska med en av världens bästa friåkare, Matilda Rapaport. Jobbet tar fem sekunder och allt du behöver göra är att hjälpa Matilda genom att hålla hennes skidor innan hon startar i Freeride World Tour i Haines, Alaska.

matilda

– Jag söker en utåtriktad person som älskar att resa och åka skidor. Jag behöver hjälp med mina skidor innan jag startar på toppen av berget. Det här är en liten men viktig del i mina förberedelser inför en tävling, säger Matilda.

Ansök genom att posta en bild eller video på dig själv på Instagram, motivera varför just du borde få jobbet och använd #radicaljob och @peakperformance när du postar. Den som vinner kommer även att kunna ta med sig en vän till Alaska.

Jag har inte ansökt än. Men drömmen lever vidare…

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar