Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Se vinnaråket från helgens Red Bull Linecatcher

Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2015-01-19 15:13  |  Lästid: < 1 minut

Red Bull Linecatcher är en tävlning som kombinerar stora bergsåkningen med freestyleåkning. Åkarna ska under ett åk hitta kreativa linjer och göra trick på byggda och naturliga hopp. Superfinalen i Linecatcher 2015 var ett slag mellan fransktalande. Schweizaren Nico Vuignier överst på pallen, Laurent DeMartin, också från Schweiz, som tvåa och Flo Bastien från Frankrike tog hem bronspengen.

”Det här är den mest meningsfulla titel jag har vunnit”, sa segraren Nico. ”Jag mådde inte så bra på morgonen och hade inga förväntningar på mig själv, men på något sätt vann jag. Jag är så stoked”.

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar