Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Puderpepp från Nelson i “Perspective”

perspective henrik windstedt
Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2016-11-03 16:57  |  Lästid: < 1 minuter

perspective henrik windstedt

Följ med vännerna Henrik Windstedt, Dave Treadway och Matilda Rapaport till Kanada för lite pepp inför kommande skidsäsong med Perspective.

Filmen är resultatet från ett sammarbete mellan Peak Performance och produktionsbolaget Whiteout Pictures. Under fyra minuter får vi följa med på en färd in i hjärtat av puderåkning i området runt Nelson, Kanada. Teamet jobbade hårt för att skapa ett visuellt material som kändes innovativt och skulle sticka ut från mängden av skidåkningsfilmer idag. För att åstadkomma detta släpade de med sig en hel del tekniska redskap upp på berget, som drönare och en gyrostabiliserande gimbal för att kunna fånga speciella vinklar och förmedla skidåkning på ett nytt sätt. 


perspective matilda rapaport

Peak Performance och Whiteout Pictures ”Perspectives” blev Matilda Rapaports sista produktionen innan den tragiska olyckan som kostade henne livet under sommaren 2016. Matilda var en älskad teamkamrat som skapade flera filmprojekt tillsammans med Peak Performance, Whiteout Pictures och de andra vännerna. Perspectives avslutas med en hyllning till Matilda. 

#inspirelikematilda

Dela på Facebook
Tweeta