Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Matias Varela i nya ”Point Break”

matias varela
Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2015-04-22 09:53  |  Lästid: 2 minuter
matias varela luke bracey

– Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är nervös. sa Matias Varela till TT för ett tag sen. Det är svårt att ta in att den här filmen kan ses av miljoner människor. Jag får försöka hålla huvudet kallt och ha så kul jag kan. Det blir en intressant resa, hur filmen än blir.

Och att det blir en intressant resa kan vi meddela att Matias fått. Remaken på klassiska Point Break handlar inte bara om surf. Precis som i Kathryn Bigelows original ska handlingen kretsa kring en FBI-agent som lever dubbelliv med ett gäng surfande bankrånare. Men den här gången utspelar sig filmen inte bara i Kalifornien utan i extremsportskretsar över hela världen. I rollen som ”Grommet” får Matias Varela, kanske mest känd från Snabba cash-filmerna, testa på flera äventyr som han berättar om i dagens avsnitt av AMK Morgon (in och lyssna för bra snack!).

matias varela

Matias i gott sällskap. Jeb Corliss (Wingsuit-ess), Chris Sharma (klätterkung), Luke Bracey (Johnny Utah 2.0), Xavier De Le Rue (äventyrare och extrem snowboardåkare) och Matias Varela (Sveriges nya Hollywoodstjärna).

Nyinspelningen av Point Break har premiär 21 januari 2016. Följ Matias Varela på Instagram för att se mer bilder från inspelningen av Point Break.

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-04-22 09:56