Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Kittad för vintern

Alpingaraget Sulor
Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2014-12-08 15:46  |  Lästid: < 1 minut
Alpingaraget Sulor

Häromdagen var jag till Alpingaraget på Birger Jarlsgatan och hälsade på min vän Aron. När jag ändå var där så passade jag på att fixa formgjutna sulor till mina pjäxor. Där fick jag hjälp av grymma Magnus Eriksson.

Du har väl inte missat vår lilla pjäx-skola med Henrik Enarsson? Läs på lite mer där om du har planer på att köpa nya pjäxor inför säsongen.

K2 Skidor

För att bättra på skidpeppet lite extra så köpte jag nya skidor på lunchen. Slog till med ett par K2 Shreditor 136 – Powabunga. Så just nu räknar jag ner dagarna innan jag åker till Japan. 1 månad, 16 lååånga dagar och några timmar kvar…

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar