Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Kejsarens nya kläder – Jossi nu, Jossi då

Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2015-02-24 10:49  |  Lästid: 2 minuter

Kommer ni ihåg Josiah Wells? Jossi Wells då? Ja, det är samma snubbe. Jag hade inte tänkt på honom på ett par år. Tills det att jag såg den här bilden från helgens Air + Style LA i Los Angeles:

Jossi Wells

Min första tanke var ”Oj, vem är det här nu då? Spelar de in ett extra avsnitt av Sons of Anarchy under Air + Style LA?” tills jag läste bildtexten och såg att det var Jossi. Men, lilla Jossi ser ju ut så här:

Jossi

Inte:

Jossi Wells

Eller? Det verkar som att den lilla killen från Nya Zeeland vuxit upp och skaffat sig långt hår och skägg. Då Café inte bara är en portal som huserar denna episka blogg, utan Sveriges ledande mode- och livstilsmagasin för män, gillar vi nya stilen extra mycket. Eftersom jag, Tobias, också rockar långt hår och skägg så blir det genast dubbla tummar upp.

Eller vad säger du Julia Stridh, moderedaktör och kollega till Epic-bloggen?

– Jossi har verkligen en jättesnygg stil nu och har tagit ett steg i rätt riktning. Bra grund med svart och skinnjackan. Det känns verkligen BLK DNM och helt rätt. Ska man hitta nått minus så är jag inte så förtjust i hatt på killar med långt hår.

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar