Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

#JUSTADDSKI hjälper till att sparka igång säsongen med snökanon på Hintertux-glaciären i Zillertal

peak justaddski
Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2015-09-29 13:32  |  Lästid: 2 minuter
peak justaddski

Peak Performance lanserar för andra säsongen sin kampanj #justaddski. Nyhet för i år är att du kan påverka snömängden i Zillertal. Peak har placerat ut en snökanon och ju mer foton som publiceras i sociala medier med hastagen, desto mer snö lovar man att producera.

peak justaddski

De vill fånga alla dimensioner av skidsäsongen under ett hash-taggen. Det börjar med den långa väntan, förväntan, förberedande träning inför säsongen. Sedan byta inriktining till pudersvängar, höga drops, de goda tiderna med vänner och toppturnera till drömåkningen.

Snökanonen är placerad på Hintertux-glaciären i Zillertal. När snöhögen växer kommer man att lotta ut priser från Peak. Den som tar det bästa foto av alla vinner en resa för två till Hintertux-glaciären och får starta säsongen tidigare än någonsin!

 

 

– En av de bästa sakerna med skidåkning är att även om du bara åka ett par dagar per säsong, du är en skidåkare i ditt sinne året runt. Förberedelserna inför säsongen börjar tidigt och minnena lever för evigt. Med #justaddski vill vi samla bilder från hela världen för att få folk tagga till och peppa upp för skidsäsongen och att fortsätta att dela bilder från sina skidresor runt om i världen tills säsongen slutar, säger Jeanette Francke PR & kampanjchef på Peak Performance.

Tävlingen startar den 29 september och kommer att pågå under en månad.

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-10-20 11:01