Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Höstpepp med Salomon Freeski TV

Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2015-09-10 09:29  |  Lästid: < 1 minut
Salomon Freeski TV Season 9

Varje sensommar och tidig höst börjar det droppa trailers inför kommande säsong av skid- och snowboardfilmer. Detta har en viss tendens att spä på mitt sug efter snö nå så jävulskt. Många snackar om en höstdepression när det blir mörkare och kallare ute. Men jag kan snarare få vårdepp. När skidsäsongen är över och jag vet att det är lång tid kvar till nästa säsong och jag får stå på snö. Personligen har jag höstpepp. Alla drömmar om kommande säsongens resor. Alla nyheter. Alla trailers för nya filmer.

De som oftast lyckas bäst med att sprida pepp och som länge varit min favorit är Salomon Freeski TV. De har år efter år levererat korta episoder under hela säsongen som sprider glädje. Så även detta år verkar det som.

 

Höstpepp!

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-10-20 11:02