Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Klockan som håller koll på äventyret

Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2014-09-19 16:26  |  Lästid: 2 minuter
Suunto

Vart har jag lagt skidorna nu igen?

* * *

2012 lanserades Suunto Ambit och Movescount. Den unika idén bakom den första Suunto Ambit GPS-klockan var att kombinera avancerade utomhusfunktioner med avancerade funktioner för resultatinriktad träning.

De nya GPS-klockorna Ambit3 Peak och Ambit3 Sport bygger vidare på den traditionen: Du kan spåra dina sporter, äventyr och vardagliga aktiviteter med klockorna.

Ambit3 PEAK BLACK Perspective

Nyheterna för året från Suunto är Ambit3 Sport och Ambit3 Peak.

* * *

Samtidigt lanserar Suunto en uppdatering av Movescount Appen. Med den kan du ta bilder som visar sträckan, detaljer och din hastighet i realtid. Appen ger också möjlighet att visa upp dina äventyr och träningar för dina vänner på sociala medier. Med ett tryck kan du göra din träning till en ”Suunto Movie” – en animation av din träning, visualiserad med en 3D-­karta på vilken höjdpunkter och bilder av äventyret bäddas in längs rutten.

Din smartphone kan omvandlas som en extern display för din klocka. Du kan även synka klockan med telefonen. Så att du får upp meddelanden och samtal i klockan om du har din telefon nedpackad. En annan ny bra funktion är att ny pulsmätarbältet med Suunto Smart Sensor lagrar dina hjärtfrekvensdata när du simmar. När du är klar överför den informationen till din klocka.

Tre andra klockor du bör kolla upp är:

Garmin Forerunner 620 TomTom Runner Cardio Adidas Smart Run GPS

Garmin Forerunner 620. TomTom Runner Cardio. Adidas Smart Run GPS.

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-09-22 11:51