Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Försäsongsträning med The North Face

Never Stop Stockholm
Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2016-10-19 16:58  |  Lästid: 3 minuter
Never Stop Stockholm

Under sommaren är det lätt att det blir lite extra bea till det grillade köttet och några extra kalla öl. Nu när hösten kommer är det dags att komma i form inför vintersäsongen.

En del kan känna lite höstdepp när det blir mörkare ute och löven ligger klistrade på marken. Jag tillhör den skaran som känner raka motsatsen. Det är ju nu man börjar längta till vintersäsongen och de kommande resorna till bergen med snö på.

För att komma i form till just vinterns resor kan du få gratis träning med The North Face varje vecka under mottot Never Stop Stockholm. Allt som krävs är att du dyker upp i deras nya butik på Kungsgatan i Stockholm. Du kan få hjälp med träningen till allt från att bli starkare skidåkare eller klara nästa äventyr till snabbare på milen. Mer information hittar du här.

 

Never Stop Stockholm

Epic-bloggen och Husky Podcast har inte riktigt koll på att man använder benen när man åker skidor.

 

Lugn, bor du inte i den kungliga huvudstaden så kan du få hjälp med träningen ändå. Klicka in dig här och här.

 

Never Stop Stockholm

Stilstudie i utfall med rotation av Sam Smoothy.

För att sparka igång träningssäsongen bjöds det på lite mysig morgonfys i Humlegården av PT’n Tommy Ludvigsson. Med på passet var ingen mindre än friåkar-esset från Nya Zeeland, Sam Smoothy. Har du dålig koll på Sam? Klicka på play nedan och njut av kiwins åk från Andorra i FWT.

 

 

Never Stop Stockholm

Jag är ganska säker på att mina burbees var högre än vad bilden visar.

 

Träningen i morse med Sam på plats bestod därför av funktionell barmarksträning för skidåkning. Vi körde en cirkelfys med ett tiotal olika stationer som är bra för skidåkningen. Redan på onsdag nästa vecka har du chansen att kicka igång hösten och barmarkssäsongen med The North Face. Kom ombytt. I nya flaggskeppsbutiken finns det skåp där du kan låsa in saker under tiden du tränar.

 

Never Stop Stockholm

Två trötta killar efter en bra start på dagen.

Tog mig ett snack med Sam efter träningen där han berättade att han pajat vänster axel och tvingas tacka nej till årets upplaga av Freeride World Tour. Istället ska han fokusera på att filma i vinter. Mest med Teton Gravity. Epic-bloggen ser fram emot resultatet. Sam ska även döma en del av tävlingarna på junior- och qualifier-touren till FWT.

 

#NeverStopStockholm

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2016-10-19 17:22