Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Extremt med… världens bästa hockeymålvakt: “Jag var ung och dum”

Henke Lundqvist och Tobias Ivarsson
Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2014-09-25 09:33  |  Lästid: < 1 minut
Henke Lundqvist

Kung av New York, OS-mästare och utsedd till NHL:s bästa målvakt. Men allt det struntar jag i. Med en uppväxt i Åre och en pappa som var skidlärare borde Henrik Lundqvist ha lagt många timmar på skidorna. När han nyligen var på NK för att prata om sitt samarbete med underklädesmärket Bread & Boxers hoppade jag därför över oväsentligheterna och gick direkt på det viktiga.

* * *

Vad är det mest extrema du har gjort?
– Hoppat i lite för stora hopp och gjort en del drop i Åre.

Varför gjorde du det?
– Äsch, jag var väl ung och dum. Det har väl alla varit?

Skulle du göra om det?
– Kanske det. Man saknar ju skidåkningen. Men det får bli efter hockeykarriären. Det blir inte så mycket skidåkning nu om jag skulle skada mig.

Henke Lundqvist och Tobias Ivarsson

Henke fick träffa  Epic-bloggens skägg och blev så här glad.

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar