Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Extremt med: Robban Olsson

Robban Olsson
Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2014-12-04 11:30  |  Lästid: < 1 minut
Robban Olsson

Robert är designer för Peak Performance och före detta proffsskidåkare och har synts framför kameran i Free Radicals och i amerikanska skidfilmen Further. Han åker på gränsen till det omöjliga. Redan som 2-åring började Robert åka skidor och år 2000 vann Robert Nordic Freeskiing Championships och Ripcurl Heli Challenge.

* * *

Vad är det mest extrema du gjort?

– Jag byggde upp en liten kick på toppen av Östra Ravin i Åre och tog sats vilket resulterade i en flygtur som var typ 70 meter lång och ett fall på drygt 30 meter.

Var för gjorde du det?

– Det var en kombination av olika drivkrafter tror jag, dels ville jag visa mig på styva linan och jag var ute efter någon sorts kick. Mest av allt var det för att flytta fram gränsen för min egen förmåga, att klara av något jag inte klarat av tidigare. Att bryta ny mark.

Skulle du göra om det?

– I helvete heller.

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar