Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Extremt med: Christopher Falk

Christopher Falk
Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2014-12-25 11:41  |  Lästid: 2 minuter
Christopher Falk

Christopher Falk är inte vem som helst. Förutom att han är min, Tobias, vän är han också inspirationen till vinjetten Extremt med. Det började som en kul grej på instagram där han hashtaggade alla bilder med något extremt. Detta gav mig inspirationen till denna enkät. Så vem är då inte bättre än honom att svara på de tre klassiska frågorna.

* * *

Vad är det mest extrema du gjort?

– Det måste vara när jag bodde på Svalbard. Vi var ute och körde skoter på en av de högsta bergen. Vi klättrade och klättrade och klättrade med skotrarna. När vi var uppe såg jag en vind-driva. Fick idén om att jag skulle hoppa från den. Det fick jag tyvärr ångra. Tappade kontrollen över maskinen och flög av den. Den landade en bit ifrån mig. Upp och ner. Så den hade gasen intryckt. Jag fick balansera fram skotern i sluttningen och välta den till rätta. Men mattan gick för fullt och vi for iväg igen när den kom i kontakt med snön. Jag och skotern fick en till flygtur. Denna gång var jag under den. Och det slutade med några brutna revben, andningssvårigheter och smärtstillande.

 

Christopher Falk

Varför gjorde du det?

– Det var bra snö, en bra dag och det hade snöat i tre dygn. Ingen vettig människa kan ju motstå massa puder. Annars fattar man ju ingeting.

 

Skulle du göra om det?

– Absolut. Men kanske köra lite säkrare. Konstigt nog blir de aldrig så i verkligheten.

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-02-27 16:29