Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Extremt med: Anne-Christine Bäckius Ivarsson

Patrik Ivarsson, Anne-Christine Bäckius Ivarsson
Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2014-10-24 07:00  |  Lästid: < 1 minuter
Patrik Ivarsson, Anne-Christine Bäckius Ivarsson

Kling och klang på semester. När min lillebror och mor inte jagar biltjuvar så tycker de om att njuta av värmen på Creta samt bära matchande hattar.

* * *

Idag är det inte bara FN-dagen. Det är dessutom min mammas födelsedag. Hur ska vi fira det då? Inte vet jag. Men jag ringde upp henne och sa grattis. Passade även på att hålla liv i bloggserien Extrem med genom att ta mig ett snack med födelsedagsfirar’n.

Vad är det mest extrema du har gjort?

– Oj! Vilken svår fråga. Jag har väl inte gjort så mycket extremt. Men det måste väl vara när jag och din lillebror Patrik jagade en biltjuv. Han försökte smita och polisen hade inte hunnit fram. Så vi följde efter.

Varför gjorde du det?

– Man ska inte bryta sig in i andras bilar, ta saker ut dem och förstöra.

Skulle du göra om det?

– Ja, det skulle jag så klart göra.

Tack mamma. Och grattis än en gång. Vi ses ikväll.

 

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta