Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Ett inlägg till Nalle

Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2014-12-12 08:30  |  Lästid: < 1 minut
nalle

Det här är min kollega och Cafés andra layoutare Johan. Eller Nalle som han också heter. Ja. På riktigt. Han heter så. Pappa Björn. Klart att sonen ska heta Nalle. Men nog om hans namn. På fredagar brukar jag och Johan/Nalle spela lite hiphop på redaktionen. Tyvärr så är jag inte på jobbet idag. Jag är ju i Åre och njuter av lite skidåkning. Lite skidåkning. Hashtag kämpa snön i Sverige.

Jag bor lite närmare redaktionen än Johan/Nalle och brukar därför vara på redaktionen lite före honom. Så när Johan/Nalle kommer in för dagen brukar jag börja med spela upp detta klipp för honom:

 

 

Följt av att jag spelar en låt för att komma igång med arbetsdagen. Sedan fortsätter vi så ett tag och spelar varannan låt. Men eftersom jag är i Åre och inte kan spela någon låt för Johan/Nalle idag så kommer morgonens låt via bloggen. Och idag kör vi igång Lucia-helgen med The Last Days of Disco med låten My Heart (My City):

 

 

För att få lite mer julig feeling så följer vi upp med Run DMC med Christmas in Hollis:

 

 

Och Kurtis Blow med den svängiga Christmas Rappin’:

 

 

Hoppas att ni och Johan/Nalle får en bra start på helgen!

 

/Tobias

 

Bilden på Johan/Nalle är tagen av Andrée Bodén.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-12-17 14:55