Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

En dag kvar – 6 års väntan över

japow
Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2015-01-22 09:12  |  Lästid: < 1 minut
japow

Hösten 2009 såg jag en trailer för filmen Signatures av Sweetgrass Producion. Sedan dess har det varit en av mina stora drömmar att få åka till det förlovade landet i öst med sjuka mängder pudersnö. I morgon är väntan över. Då åker jag och några kompisar till Japow. På bilden ovan ser ni hur det såg ut igår när jag packade för resan. För att lättare se att jag får med allt, så lägger jag ut allt på golvet innan jag packar ner det. Tycker att man får en bättre överblick då. Hur packar du?

* * *

http://www.youtube.com/watch?v=p0LjDFewj6E

Se trailern till Signatures och börja planera din resa du med.

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-01-22 09:13