Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Dave Treadway och en fantistisk stugsemester

Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2014-11-04 13:00  |  Lästid: < 1 minut

– Vilken är min drömresa? När jag såg Malibu Club, en avlägsen fjord vid kusten i British Columbia i Kanada, för första gången för 6 år sedan. Och det stora majestät av topparna som omger den. Då kom min drömresa till mig på ett ögonblick. Jag föreställde mig att vistas på denna fantastiska lodge med vänner och familj. Med våran egna privata helikopter parkerad utanför på gräsmattan redo att ta oss upp i bergen för att utforska och åka skidor. En båt att leka med på havet. Den gångna vintern blev min dröm verklighet när min vän Willie Goldman, min fru Tessa och son Kasper följde med mig för en fantastisk berättelse, Malibu Fable, berättar Dave Treadway.

 

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar