Annons

Epic!
Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Annons
 

Cykelsäsongen är igång och jag ser ut som en idiot

Nu är cykla-till-jobbet-säsongen igång och efter 34 år och två barn har nu även jag insett fördelarna med att ha en hjälm. Problemet är att jag har ingen hjälm.

Eller.

Jag har genom åren fått tre olika cykelhjälmar av min ömma moder, men de har alla mystiskt försvunnit på grund av fåfänga. Så nu har jag alltså ingen hjälm.

Annons

Eller.

Jag har min frus hjälm. Och den är jättemycket för liten. Så jag ser jättemycket ut som en idiot. Och nu har jag tröttnat på Google för jag blir inte klok på vilken hjälm jag ska köpa. Så hjälp mig kära Epic-läsare, ge mig tips på era bästa cykelhjälmar, vad har ni på skallen?

IMG_3779

//Jonas Terning

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar