Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Blod, bråk och ett pumpande Teahupoo – därför är Point Break 2 redan legendarisk

Epic Laurie Towner
Jonas Terning  |  Publicerad 2014-09-17 14:12  |  Lästid: 2 minuter

Just nu spelas Point Break 2 in på Tahitis mytomspunna våg Teahupoo. Hollywood började med att öppna plånboken och stänga av vågen för alla andra utom Johnny Utah och Bohdi – eller – i alla fall deras stuntmän Laurie Towner och Dylan Longbottom. Teahupoo verkar ha blivit förbannad (vem f*n stänger av havet?) och svarade med att skicka in några av årets största vågor över revet. Filmen, som i praktiken lär vara en remake av originalet, har premiär sommaren 2015 men här har du tre anledningar att peppa redan nu. Vi börjar med en spoiler.

 

Spoiler! Johnny Utah och Bohdi surfar på samma våg

Epic-Point Break 2

Ja, i alla fall om man ska tro den här bilden på Bruce Irons och Dylan Longbottom som agerar stuntmän under inspelningen.

 

En 17-åring snejkade Hollywood

När Hollywood dundrade in med 250 man och deklarerade att ingen annan fick surfa Teahupoo var det några locals som skakade på huvudet. Särskilt eftersom prognosen var… episk. Lokala talangen Matahi Drollet (17 år!) visade att störst aldrig går först och tog dagens våg.

 

Laurie Towner bröt käken för din skull

Epic Laurie Towner

En annan surfprofil som nu extraknäcker för Hollywood är Laurie Towner. Under inspelningen kraschade han ner i revet och kom upp med bruten käke och sönderslagen nacke.

JONAS TERNING

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-09-17 15:31