Annons

Epic!
Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Annons
 

Årets bästa surfbok (eller om det är tvärtom)

Jag har ju skrivit en bok. Har vi pratat om det? Nej, det tror jag inte. Den heter Lineup och reklamades med orden ”Sveriges första surfroman”. Fick fina recensioner, senast dök det upp en igår. Och i ett år har jag försökt skriva på en ny bok. Och det där med DEN ANDRA BOKEN är lite som DEN ANDRA VÅGEN när du redan ligger nedtryckt mot revet. Jävligt jobbig.

Annons

Men nu har jag löst det.

Nu vet jag vad ska skriva om.

Den ska handla om vampyrer.

Vampyrer som surfar.

Vampyrer som surfar och förvandlas till hajar.

Vampyrer som surfar och förvandlas till hajar och…HELVETE! DEN BOKEN ÄR REDAN SKRIVEN.

Surfbok

Vi lär i alla fall hamna bredvid varandra i bokhyllan, tror ni inte det?

Lineup - Sveriges första surfroman av Jonas Terning

//JONAS TERNING

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar