Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

Är detta 2014 års bästa drönarfilm?

Jonas Terning  |  Publicerad 2015-01-16 07:00  |  Lästid: < 1 minut

 

En polare till mig har i ett års tid tjatat om att drönare är en större teknisk uppfinning än vad vi kan förstå. Han hävdar  att det är en ”gamechanger”. Och varje gång inser jag att 1:

Gamechanger är ett muppigt ord. Ett sådant ord som bara Silicon Valley-tech-start-up-människor använder.

Sen inser jag att 2:

Han bor i San Fransicso och är en Silicon Valley-tech-start-up-människa.

Sen inser jag att 3:

Han har rätt.

Och medan han menar att det är en (får rysningar) gamechanger ur ett industriellt och ekonomiskt perspektiv nöjer jag mig med att det har förändrat surfingen. Och framförallt surffilmerna. För var det något vi inte tröttnade på 2014 var det ändlösa vågor i ett nära helikopterperspektiv. Här är ett grymt exempel från fotografen Stu Gibson.

 

 

//Jonas Terning

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar