Epic

Epic

Epic

Cafés Tobias Ivarsson skriver om äventyr och awesomeness.

3 X Daniel på Instagram

3xdaniel
Tobias Ivarsson  |  Publicerad 2014-09-24 13:13  |  Lästid: 2 minuter
3xdaniel

Daniel är det 68:e vanligaste namnet på män i Sverige (Källa: Dopguiden). Daniel är även gemensam nämnare till det jag tänkte tipsa om nu. Tre inspirerande instagramkonton som jag följer.

* * *

Daniel Månsson

Först ut har vi fotografen Daniel Månsson (@danielmansson) som är baserad i Encinitas. Hans flöde ger dig inspirerande bilder från hans vardag med surf, skate och staternas snyggaste Volvo.

* * *

Daniel Rönnbäck

Daniel Rönnbäck (@danielronnback) är en fotograf baserad i Sverige. Men han reser mycket och bjuder på bilder från både skid-, snowboard och surfvärlden. Ibland får vi även följa med på en del fester på Stureplan eller i Visby.

* * *

Daniel Linström

Sist, men inte minst, så har vi min kära kollega Daniel Lindström (@daniellindstrom). Lindström är modechef här på Café och hans instagramflöde ger dig klädinspiration, butikstips, catwalks och uppdateringar från alla olika modeveckor. För att inte glömma löpning. Oj vad han springer mycket den där Lindström.

* * *

Daniel Westling

BUBBLARE: Det finns ju en till Daniel som kan vara rolig att ha koll på. Den där grodan Daniel Westling (@prinsdaniel) som blev kysst av en prinsessa. Nu lever den gamla gymägaren livet där varje dag är en bal på slottet.

 

/Tobias

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar